Actueel

Over VMB Automation

Wij zijn een bedrijf dat voortdurend in beweging is en de trends volgt. Volg ons daarom in de media en via onze blogs hieronder. Ook organiseren we regelmatig workshops die we hier aankondigen en waar u zich voor in kan schrijven.

Volg ons op social media!

Nieuws

Blijf op de hoogte rondom onze ontwikkelingen

Workshops

VMB Automation deelt kennis

Om bepaalde kennis met u te delen organiseren wij workshops en webinairs. Bij interesse kunt u hieronder inschrijven via de blauwe knop. Daarna ontvangt u een bevestiging van deelname en meer informatie. Per bedrijf zijn maximaal 2 deelnemers welkom.

Alle workshops zijn onder voorbehoud van de dan geldende richtlijnen van de overheid en worden gegeven volgens de richtlijnen van de RIVM. 

Besturingstechniek voor niet-elektrotechnici

1 januari 2022 | Van de Valk Braboland

U wilt meer weten hoe een besturing opgebouwd is, wat de begrippen zijn in de besturingstechniek om zo een betere aansluiting te krijgen tussen Werktuigbouw en besturingstechniek. De workshop wordt gegeven aan de hand van praktijkvoorbeelden en er zal veel ruimte zijn voor uw vragen.
Investering: gratis

Hoe bouw je een eenduidige besturing op vanuit uw disicipline?

4 februari 2022 | Hendrik-Ido-Ambacht

Tijdens het ontwerpen heeft u bepaalde vraagstukken omtrent besturing. Door slimme ontwerpen aan het begin van het proces kunt u tijd en geld besparen. In deze webinair worden deze punten voor het voetlicht gehaald
Investering: € 100,-

UL508A binnen de machinebouw. Waar moet u op letten?

7 mei 2022 | eindhoven

Indien u machines exporteert naar de Noord-Amerikaanse markt, dient de besturing te voldoen aan de normering UL508A. Rondom dit thema bestaat veel onduidelijkheid. Veel bedrijven denken dat met een besturing voorzien van Ul componenten het wel goed zit. Maar de nomering vereist meer. In deze workshop wordt dit uitgelegd waar u aan moet voldoen.
Investering: gratis

Waar kunnen wij u bij helpen?

Liever persoonlijk contact?

Laat het ons weten, dan komen we bij u langs of organiseren we een teamsessie of telefoongesprek.