20190123_163858
20190123_163914[2]

Cursus NEN 3140 Vakbekwaam Persoon VP voor medewerkers VMB

VMB Automation is leverancier van een breed scala aan besturingstechnische oplossingen. Van software engineering, paneelbouw tot inbedrijf stellen en onderhoud, het gehele spectrum wordt bediend. VMB Automation zal hiertoe regelmatig moeten kunnen aantonen dat haar medewerkers voldoende ervaring hebben opgedaan en voldoende zijn opgeleid en bijgeschoold op het vlak van Elektrotechniek en van Elektrotechnische veiligheidsrisico’s.

Medewerkers die aan elektrische installaties werken moeten periodiek opgeleid worden. VMB vindt het belangrijk dat haar medewerkers veilig te werk gaan. Daarom hebben alle medewerkers van VMB, die zelfstandig aan elektrische installaties werken, in januari 2019 de cursus NEN 3140 Vakbekwaam Persoon VP gevolgd. In de training staat veilig werken aan- en in de buurt van elektrische installaties centraal.

Door het volgen van deze training leren zij de eisen die een Vakbekwaam Persoon volgens de NEN 3140 norm aan het veilig werken stelt, waarover de medewerkers geïnstrueerd moeten worden en hoe de nieuwe verantwoordelijkheden en bevoegdheden geregeld zijn.

Tijdens de training kwamen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Wet en regelgeving
  • Basisbegrippen elektriciteit
  • Elektriciteit en veiligheid
  • Elektrotechnische werkzaamheden
  • Standaard werkzaamheden
  • Storingzoeken
  • Beveiligingstoestellen

Alle medewerkers hebben de cursus met een goed gevolg afgerond en zijn in staat om veilig te werk te gaan bij onze klussen.

Lees meer

VMB aanwezig op AgriFoodTech 2018

12 & 13 december 2018 | 09:30 – 17:00 uur | Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

AgriFoodTech is hét podium voor high tech & ICT ontwikkelingen in de Agri & Food sector met focus op effectiever, efficiënter, duurzamer of anders produceren. Het doel: de wereld blijvend van voedsel te voorzien, schaarste aan te pakken en in te spelen op de veranderende voedselketen.

U begrijpt, VMB kan hierbij niet ontbreken. Samen met Aptean heeft VMB Automation de Factory MES-toepassing gerealiseerd. Factory MES stelt operators in staat om productkwaliteit en een verscheidenheid aan andere controles uit te voeren als onderdeel van hun real-time, dagelijkse routine. Er hoeft geen papierwerk te worden ingediend – alleen eenvoudige, touchscreen- of handheld-technologie. Directe koppelingen naar barcodering / beeldherkenningshardware maken een volledige naleving van de verpakkingsvoorschriften mogelijk.

Tijdens deze beursdagen laten wij u hierover meer zien en vertellen wij u alles over deze toepassing. Wij ontmoeten u graag, stand 113.

Reserveer alvast uw gratis bezoek via https://agrifoodtech.nl/bezoekers/

Graag tot dan!

Lees meer

Deelnemer Open Bedrijven Dag 12 januari 2019

Werken in de Kempen organiseert op zaterdag 12 januari 2019 een Open Bedrijven Dag.

Kempische bedrijven zetten deze dag massaal de deuren open tussen 10.00 uur en 14.00 uur. En ook wij zetten de deuren open!

Altijd al eens ‘achter de schermen’ willen kijken? Mis de Open Bedrijven Dag dan niet! Het is een leuk en leerzaam uitstapje voor het hele gezin, maar ook heel handig als je op zoek bent naar een nieuwe baan of studierichting.

Zet het in je agenda, kom langs en maak kennis met VMB Automation en de (besturings-)techniek.

Meer weten over deze Open Bedrijven Dag? Kijk op www.werkenindekempen.nl.

Bekijk hier de flyer

Lees meer

Jubileumeditie Innovation Award ZHZ met vernieuwde opzet

Op woensdag 6 juni 2018 vindt tijdens een feestelijk event bij Hotel Ara Van der Valk in Zwijndrecht de vijfde editie plaats van de Innovation Award ZHZ. De jury van de Innovation Award ZHZ heeft uit negen inzendingen van hoog niveau vier genomineerden gekozen. (meer…)

Lees meer

Kempische techbedrijven presenteren zich op Kempentech 2018

Vrijdag 8 en zaterdag 9 juni presenteren Kempische bedrijven zich op KempenTech. Ze laten hun technische specialismen, innovaties en nieuwste machines zien tijdens de Dutch Technology Week. Kempische bedrijven leveren topprestaties die tijdens de KempenTech in de spotlight staan voor een breed publiek.
(meer…)

Lees meer

Laat u verrassen tijdens het congres robotisering & digitalisering, inclusief kennisplein!

VMB Automation is sponsor van het congres Robotisering & Digitalisering, wat door Port of BUSINESS wordt georganiseerd op dinsdag 5 september a.s. Aangezien wij dagelijks met deze onderwerpen bezig zijn en innovatie omarmen, dragen wij graag een steentje bij aan dit interessante evenement. Hopelijk samen met u, want met elkaar komen we verder. Graag nodigen wij al onze relaties, ook de klanten van het onlangs door ons overgenomen Smits Besturingstechniek, uit voor het congres. Ook het kennisplein is een bezoek waard. Daar verrassen wij u graag met een mooi voorbeeld van innovatie. (meer…)

Lees meer

Privacy settings

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen