Monitoring

Oplossingen van VMB Automation

Via een webapplicatie ziet u realtime de prestaties van uw machinepark of proces. De zaken die aandacht vragen komen in beeld. De zaken die goed verlopen ziet u niet. Zo houdt u tijd over om u te richten op uw corebusiness.
Door processen op afstand inzichtelijk te maken, kunt u heel gericht actie ondernemen en zaken bundelen. Hiermee bespaart u aanzienlijk op reiskosten, faalkosten en productieverlies. Ook biedt het kansen in de verhuurmarkt om uw applicaties te monitoren, in- en uit te schakelen en te beheersen op de momenten dat u het wenst. Predictive maintenance kan hier een onderdeel van zijn.

Totaaloplossingen

Met onze innovatieve oplossingen en gedegen vakkennis is uw project bij ons in goede handen. Van het begin tot het einde zorgen wij voor een optimale realisatie van uw opdracht, waarbij kennis van hard- en software onder één dak samengebracht is.

Dashboarding

Bepaalde bedrijfstoestanden of KPI’s kunt u op afstand monitoren via een dashboard dat wij geheel voor u op maat maken.
Dit geeft u real time inzicht in uw applicatie. Een goede invoering hiervan besparen u kosten en downtime. We maken voor u een webbased dashboard en u kunt zich zonder zorgen richten op uw corebusiness.

Internet of things (IoT)

Kleine apparaten of sensoren worden via verschillende protocollen en standaarden bij elkaar gebracht.
Hierdoor ontstaat er via verschillende datastromen inzicht en kunnen automatische koppelingen tot stand worden gebracht. VMB Automation past dit toe binnen zowel kleine als grote applicaties.

Waar kunnen wij u bij helpen?