Oplossingen

Van VMB Automation

Met onze innovatieve oplossingen en gedegen vakkennis is uw project bij ons in goede handen. Van het begin tot het eind bent u met onze multidisciplinaire aanpak verzekerd van een optimale realisatie van uw opdracht.

Wij zijn compleet in besturingstechniek. Dit houdt in dat wij voor u de engineering uitvoeren, de software ontwikkelen, de panelen bouwen, de installatie en de inbedrijfstelling verzorgen. Indien er daarna service nodig is, geven we uiteraard ook acte de présence.

Engineering

Onze innovatieve totaaloplossingen optimaliseren de prestaties van uw machinepark en/of proces. Wij denken met u mee om samen het beoogde resultaat te realiseren. Door de professionaliteit van onze medewerkers en onze inhoudelijke vakkennis kunnen wij u gegarandeerd de beste oplossing aanbieden

Realisatie

In deze fase van uw project wordt de engineering omgezet naar een tastbaar geheel van :  

Met behulp van retrofit krijgen machines een nieuw leven waardoor ze weer jaren meekunnen en vaak ook hogere productieaantallen kunnen draaien.

Monitoring

Via een webapplicatie ziet u realtime de prestaties van uw machinepark of proces. De zaken die aandacht vragen komen in beeld. De zaken die goed verlopen ziet u niet. Zo houdt u tijd over om u te richten op uw corebusiness.
Door processen op afstand inzichtelijk te maken, kunt u heel gericht actie ondernemen, en zaken bundelen. Hiermee bespaart u aanzienlijk op reiskosten, faalkosten en productieverlies. Ook biedt het kansen in de verhuurmarkt om uw applicaties te monitoren, in- en uit te schakelen en te beheersen op de momenten dat u het wil. Predictive maintenance kan hier een onderdeel van zijn.

Waar kunnen wij u bij helpen?