U bevind zich hier:

VMB Flextech

Flexibel inzetbare specialisten

In de machinebouw en daardoor ook in de besturingstechniek, verloopt het proces via projecten. De orderstroom en daardoor de hoeveelheid werk zal optimaal op elkaar afgestemd moeten worden. Op dit snijvlak is VMB Flextech sterk. We zijn geen uitzendbureau, maar we leveren vakspecialisten voor die ene belangrijke taak bij u op de werkvloer. Zonder allerlei ingewikkelde constructies. U wilt u immers richten op uw corebusiness en daarvoor heeft u een professional nodig.

Met de projectsupport van Flextech stellen wij de kennis van onze medewerkers aan u beschikbaar. Kennis die zij verkrijgen via diverse (interne) opleidingen en waardevolle ervaringen bij onze projecten. Wij zijn ISO:9001-2015 gecertificeerd en alle medewerkers beschikken over (voor zover relevant voor hun functie) het VCA- en NEN 3140 certificaat.

Ook worden onze vakspecialisten ingezet om gestandaardiseerde trajecten bij u op de werkvloer in gang te zetten, u huurt op tijdelijk basis in en brengt ‘vers bloed’ in uw organisatie.

Onze Specialisten

Meer weten?

Meer weten over VMB Flextech? Onze specialisten vertellen u er graag over.

Waar kunnen wij u bij helpen?

Liever persoonlijk contact?

Laat het ons weten, dan komen we bij u langs of organiseren we een teamsessie of telefoongesprek.