U bevind zich hier:

VMB Components

Krachtige microcontrollers

VMB Automation heeft een eigen lijn microcontrollers samen met onze partner Syel ontwikkeld. De lijn onderscheidt zich door slimme configuraties, brede inzetbaarheid en prijsvorming. Bij 90% van de projecten kan er een configuratie samengesteld worden uit de Puzzle serie. Is er met deze configuratie geen overeenkomst te maken met uw eisenpakket, dan kan er gekozen worden voor custom made. De microcontrollers draaien veelal op Linux wat voor u vele mogelijkheden biedt.

Krachtige microcontrollers

Uw mogelijkheden

VMB Components

Werkwijze custom made

Engineering

Er wordt een specificatie geschreven samen met de klant waarin alle wensen en eisen worden vastgelegd. Ook wordt in deze fase de voorkant van de controller bepaald.

Ontwikkeling

Op basis van de specificatie wordt een elektronica-ontwerp gemaakt. Indien nodig wordt een 0-serie opgezet en ter goedkeuring aan de klant aangeboden.

Software

Op basis van de specificatie wordt de software en eventueel firmware ontwikkeld. De applicatie wordt bij de klant getest en klaargemaakt voor standaardisatie.

Levering

Producten worden geleverd volgens specificatie via afroeporders. Hierbij zorgt VMB Components dat er voor u voldoende op voorraad is en het custom-made product just in time geleverd kan worden.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse, of wilt u meer weten over onze componenten? Vraag een gerichte offerte aan, we helpen u graag verder.

Waar kunnen wij u bij helpen?

Liever persoonlijk contact?

Laat het ons weten, dan komen we bij u langs of organiseren we een teamsessie of telefoongesprek.