Engineering

Oplossingen van VMB Automation

Onze innovatieve totaaloplossingen optimaliseren de prestaties van uw machinepark en/of proces. Wij denken met u mee om samen het beoogde resultaat te realiseren. Door de professionaliteit van onze medewerkers en onze inhoudelijke vakkennis kunnen wij u gegarandeerd de beste oplossing aanbieden.

Uw project dat valt onder ATEX, IECex of UL certificering is bij onze engineers in goede handen.

Engineering wordt opgezet onder SIL (Safety Integrity Level) of PL (performance level), waarvoor onze medewerkers periodiek geschoold worden. Dit is erg belangrijk voor de betrouwbaarheid van veiligheid gerelateerde vraagstukken binnen uw applicatie.

Totaaloplossingen

Met onze innovatieve oplossingen en gedegen vakkennis is uw project bij ons in goede handen. Van het begin tot het einde zorgen wij voor een optimale realisatie van uw opdracht.

Hardware engineering

Ons team van engineers werkt -uiteraard in nauwe samenwerking met onze software engineers- een doordacht hardware-ontwerp uit. We ontwerpen het engineeringspakket in See-Electrical of E-plan.
Het mechanisch ontwerp wordt in 3D opgezet zodat u al van tevoren uw kast kunt bekijken en de faalkansen geminimaliseerd worden. We werken het engineeringspakket in detail uit, zodat er tijdens de realisatiefase geen verrassingen meer zijn en er daardoor efficiënt gewerkt kan worden.

Software engineering

Het meest geavanceerde (productie)proces of installatie netwerk is kansloos zonder intelligente software.
Software die zorgt voor optimale snelheid, veiligheid en kwaliteit. We ontwikkelen software voor diverse merken PLC’s, waaronder Siemens, Omron en Rockwell. We passen ook hogere programmeertalen toe, zoals Python, C, C++, C#, PHP en SQL.

Waar kunnen wij u bij helpen?