Over ons

Multidisciplinaire aanpak

VMB Automation is een gerenommeerde organisatie gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van hard- en software voor de machinebouw en proceswereld. VMB is opgericht in 2001. Onze opdrachtgevers zijn onder andere actief in de maritieme sector, on- en offshore sector, olie- en gassector, agro- en foodsector, watermanagement en de logistieke sector.

Bij ons zijn alle disciplines onder één dak gevestigd wat zich vertaalt in verschillende voordelen voor u. Zo kunt u rekenen op korte lijnen en door onze schaalgrootte kunnen we flexibel op uw wensen inspelen en daarmee de ‘time to market’ verkorten. Bovendien weten we de juiste kanalen te vinden om onze componenten of halffabricaten scherp in te kopen. Dit is één van de redenen dat steeds meer bedrijven ervoor kiezen om ontzorgd te worden door VMB Automation en we een gestage groei kunnen doormaken.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een no-nonsense cultuur en onderscheidt zich daarmee nadrukkelijk van de grotere partijen in de markt. Met name het complete plaatje, tegenwoordig Smart Industry genoemd, spreekt klanten aan. We zijn gevestigd in Eindhoven en Hendrik Ido Ambacht alwaar we nauw samenwerken om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen en stabiliteit te geven. Projecten worden door ons wereldwijd geïnstalleerd en in bedrijf gesteld.

 VMB Automation: 

Missie & visie

Hoogwaardige maatwerkoplossingen

Complete in control technology
Wij helpen onze klanten wereldwijd met duurzame besturingssystemen voor machines en processen.

VMB Automation wil met haar klanten wereldwijd bedrijfsprocessen automatiseren, waardoor productiviteit toeneemt.
Wij zijn specialist in het ontwerpen van klant specifieke besturingssystemen die uw proces vereenvoudigen.

Team

Waar u en wij op bouwen

Sales and Innovation

Arie Verhoeven

Key Accountmanager

Manda Gadzic

Sales

Wilco Huizer

Project Manager

Roger van Korven

Project Manager

Youp Oosthoek

Purchase

Moena Thakoer

Management Assistent/ HR

Jeanne Mast

Finance

Cor van Pelt

Finance

Marry Verhoeven

Duurzaamheid & MVO

Dat doen we niet, dat zijn we

VMB Automation streeft ernaar om haar projecten zo duurzaam mogelijk te realiseren, met daarbij aandacht voor Planet, People en Profit. Zo scheiden wij onze reststromen aan de bron en zetten deze waar mogelijk is weer in, zodat we een bijdrage leveren aan de circulariteit in onze keten. Met onze klanten en leveranciers bespreken we regelmatig hoe we het met elkaar nog beter kunnen organiseren.

De impact op onze omgeving proberen we zo veel mogelijk te reduceren, door regenwater op te vangen en in te zetten voor onze toiletten en beplanting. Met keuze van diversiteit in beplanting en inzet van bijenhotels leveren we hier eveneens een bijdrage aan.

Ons wagenpark bestaat voor meer dan 90% uit groene auto’s. Er is mogelijkheid om elektrisch te tanken op onze parkeerplaatsen. We wekken onze stroom zelf op, waardoor we als bedrijf klimaatneutraal zijn.

Onze MVO-doelstellingen zijn vastgelegd en worden getoetst middels ons ISO14001 certificaat.

Uiteraard is er aandacht voor het welzijn van onze medewerkers, door periodiek te praten over veiligheid, scholing en toekomstperspectief. Extern nemen wij onze verantwoordelijkheid door sponsoring van diverse organisaties, zowel lokaal als landelijk.

VMB Automation is koploper van het platform Duurzame Bedrijven Nederland.

Projectmanagement

Één aanspreekpunt 

Hoe omvangrijk, complex en/of internationaal uw project ook is, bij ons heeft u altijd één aanspreekpunt. Eén contactpersoon waarmee u inhoudelijk kunt sparren. Zo combineren we gestructureerd projectmanagement met inspirerende interactie.

Alle relevante projectdocumentatie houden wij bij in onze ERP-systeem waardoor alle betrokkenen werken met dezelfde informatie.

Waar kunnen wij u bij helpen?

Liever persoonlijk contact?

Laat het ons weten, dan komen we bij u langs of organiseren we een teamsessie of telefoongesprek.