UL508A gecertificeerd

Voor de Noord-Amerikaanse markt is het noodzakelijk schakelpanelen te engineeren en te leveren onder UL 508A. VMB kan voor u de hardware-engineering en paneelbouw verzorgen inclusief het certificaat om aan deze regelgeving te voldoen. Neem contact met ons op voor nadere info.

Levert uw bedrijf schakelkasten bestemd voor de Noord-Amerikaanse markt? Dan is het noodzakelijk om te voldoen aan UL normen en de CSA normen. VMB is UL gecertificeerd en uw partner op het gebied van hardware-engineering en paneelbouw, inclusief UL508A certificaat.

VMB wordt elk kwartaal via een audit vanuit UL gecontroleerd op haar werkwijze zoals proces, toegepaste materiaal, keuring van gereedschappen en gebouwde schakelkasten.

Om de kwaliteit van de UL certificering te garanderen, is het belangrijk om volgens de gestelde regels te werken. Wij vinden dit echter vanzelfsprekend. Alle schakelkasten met een UL certificaat, worden bovendien geregistreerd in de UL database. Zo is later altijd te achterhalen wie de schakelkast gebouwd heeft.

VMB is UL specialist en ontzorgt u volledig op het gebied van hardware-engineering en paneelbouw. Natuurlijk inclusief het UL508A keurmerk zodat uw bedrijf voldoet aan de verplichte Noord-Amerikaanse UL / CSA normen.

UL
UL Online Certicications Directory

Privacy settings

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluit