UL508A gecertificeerd

Voor de Noord-Amerikaanse markt is het noodzakelijk schakelpanelen te engineeren en te leveren onder UL 508A. VMB kan voor u de hardware-engineering en paneelbouw verzorgen inclusief het certificaat om aan deze regelgeving te voldoen. Neem contact met ons op voor nadere info.

Voor de Noord- Amerikaanse markt kunnen wij u dus compleet ontzorgen voor engineering en paneelbouw.

In Noord-Amerika is het niet gebruikelijk om kabels te gebruiken. Veelal wordt dit alleen toegepast voor kleine mobiele apparaten in de huishoudelijke sfeer. Er wordt bijna altijd “conduits” toegepast. Dit zijn stalen buizen waar draad in getrokken wordt. Voor de machinebouw is dit dus een groot verschil met de manier van installeren in Europa. Daarom worden er ook geen wartels toegepast in een schakelkast die onder UL valt. Met de hardware-engineering kunnen wij dit nader met u afstemmen.

VMB wordt elk kwartaal via een audit vanuit UL gecontroleerd op haar werkwijze. Hiermee is de UL kwaliteit ook richting u als klant geborgd. Hierbij wordt gecontroleerd op het proces, het toegepaste materiaal, keuring gereedschappen, gebouwde kasten e.d.

Alle schakelkasten die onder UL gecertificeerd zijn, worden ook geregistreerd in de UL database. Zo is later altijd te achterhalen wie de schakelkast gebouwd heeft.

De toegepaste componenten hebben vaak een langere levertijd als u misschien gewend bent. Dat is belangrijk om in de doorlooptijd van het proces rekening mee te houden. Doordat er tijdens de engineering veel meer moet worden vastgelegd, is hier ook een langere doorlooptijd voor nodig.

Privacy settings

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen