Compressor Systems Holland levert maatwerk

De ontvangst door directeur Bob Visser in het redelijk nieuwe pand van CSH is hartelijk. “De verhuizing een aantal jaren geleden naar dit nieuwe onderkomen op bedrijventerrein Gaasperwaard in Vianen markeert een nieuwe mijlpaal in ons bestaan,” zo begint Visser. “Het gaf ons meer mogelijkheden om te groeien. De moderne werkplaats is ruim 2.200 m2 groot en voorzien van state-of-the-art testfaciliteiten. Doordat de faciliteiten om onze klanten beter te bedienen hier flink zijn verbeterd, is de omzet verdrievoudigd in de drie jaar dat we hier zitten. Wij kunnen hier weer even vooruit.” Klanten van CSH zijn eindgebruikers in de olie- en gasindustrie, offshore, scheepsbouw, petrochemische industrie, raffinaderijen, biogas-industrie, OEM-bedrijven en EPC-contractors.

Projectorganisatie

CSH is een projectorganisatie. Het bedrijf levert op maat gemaakte elektrische-, diesel- en gasmotor aangedreven installaties met een vermogensbereik van 10-1000 kW en met een uitlaatdruk zo hoog als 450 bar. “In onze compressor systemen gebruiken we vooral zuiger- en schroefcompressoren van bekende internationale merken, zoals Atlas Copco, Ariel, Gemini, Gardner Denver, Corken, Howden Burton Corblin, GHH Rand, ABC compressoren en RIX,” zo vervolgt Visser. “Ons onderscheidend vermogen zit hem in onze hooggekwalificeerde technische staf, bestaande uit ingenieurs en monteurs die niet alleen zijn gespecialiseerd in alles wat met compressoren en pompen te maken heeft, maar ook over een brede technische kennis beschikt. Onze onafhankelijkheid van producenten van compressoren is een groot voordeel, omdat het ons in staat stelt om de beste compressor selectie voor de behoeften van onze klanten te maken.”

Complete systemen

CSH werkt nu zo’n drie jaar samen met VMB Automation. Visser: “Wij bouwen complete systemen, maar hebben niet voor alle aspecten de benodigde expertise in huis. Dat betreft dan vooral de kennis op besturingsgebied en van bepaalde merken. Over die expertise beschikt VMB Automation wel en daarvan maken wij, in een constructieve samenwerking, dankbaar gebruik. VMB denkt en praat mee tijdens meetings met onze specialisten en dat is prettig werken.”

Bekend

Het uit twintig medewerkers bestaande Compressor Systems Holland heeft in de loop van de jaren een goede naam opgebouwd. “Dankzij onze producten en serviceverlening zijn wij bekend in ‘onze wereld’. Mond-tot-mond reclame doet veel goed voor ons. Dat willen wij graag zo houden en wij doen er dan ook alles aan om op het hoogste dienstverleningsniveau te blijven acteren,” zo besluit Visser.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer weten?

Meer weten over dit klantverhaal? Wij vertellen je er graag over.

Waar kunnen wij u bij helpen?

Liever persoonlijk contact?

Laat het ons weten, dan komen we bij u langs of organiseren we een teamsessie of telefoongesprek.