Kees

Software Engineer

“VMB is een dynamisch bedrijf met een open werksfeer, waar ik met fijne en kundige collega’s mooie projecten realiseer.”

Over Kees

VMB is een dynamisch bedrijf met een open werksfeer, waar ik met fijne en kundige collega’s mooie projecten realiseer. Bij VMB werk ik al 7 jaar en ik geniet van de diversiteit aan sectoren waarin we projecten realiseren, zoals agro, food, olie en gas, water, staal en de marine sector. De afwisseling van het ontwikkelen van software voor verschillende toepassingen, zoals casepackers, transportsystemen en waterzuiveringsinstallaties, zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Het motiveert me om succesvol te zijn in mijn werk door software te ontwikkelen die machines goed laat draaien en processen soepel laat verlopen, en waarbij de klant tevreden is. Wat ik ook waardeer bij VMB is dat er altijd rekening wordt gehouden met mijn thuissituatie, en werkzaamheden buiten kantooruren, zoals inbedrijfstellingen in het buitenland, worden in nauw overleg gepland.

Working at VMB is like a box of chocolates, you never know what you gonna get.

Walter

Bekijk nu

De drijfveer van Kees

Het motiveert me om succesvol te zijn in mijn werk door software te ontwikkelen die machines goed laat draaien en processen soepel laat verlopen, en waarbij de klant tevreden is. Wat ik ook waardeer bij VMB is dat er altijd rekening wordt gehouden met mijn thuissituatie, en werkzaamheden buiten kantooruren, zoals inbedrijfstellingen in het buitenland, worden in nauw overleg gepland.

Medewerkers aan het woord

Hoe is het om bij VMB Automation te werken?