Vervanging 45 complete rioolgemalen

Om de kwaliteit van de rioolgemalen op peil te houden, vervangt de gemeente Dordrecht ieder jaar een deel van haar 400 rioolgemalen. VMB Automation heeft 45 van deze rioolgemalen vervangen.

VMB Automation heeft de complete vervanging van 45 gemalen gerealiseerd. Hierbij is gestart met het opnemen van de werkzaamheden. Vervolgens heeft VMB de tekeningen gemaakt en de besturingskasten gebouwd. Deze zijn daarna door VMB geïnstalleerd en samen met de gemeente inbedrijf gesteld. De software voor de besturingen is door de gemeente Dordrecht zelf geschreven.

Zowel VMB Automation, als de gemeente Dordrecht kijken terug op een geslaagd project: “het project is binnen budget afgerond. Daarnaast heeft VMB zich flexibel opgesteld tijdens het project.” Op het gebied van software ziet de gemeente Dordrecht VMB ook als kennispartner: “Ook wanneer er vragen waren op het gebied van software zijn we goed geholpen.” Al met al een geslaagd project voor beide partijen.

Privacy settings

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluit