ATEX Junction Boxes

Wat een pracht referentie hebben wij mogen ontvangen:

“Wij, PriCall Automation – system integrator gespecialiseerd op het gebied van besturing- en veiligheid systemen, hebben onze ervaring in de samenwerking combinatie van Weidmüller en VMB Automation als zeer prettig ervaren.

De geleverde producten, een variatie aan Junction Boxes vervaardigd uit verschillende materialen en toepasbaar in verschillende Ex classificaties, voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van PriCall welke wij ook aan onze eigen producten toeschrijven.
Ook de communicatie, servicegerichtheid en oplossend vermogen vielen in positieve zin op.”

PriCall heeft met VMB Automation al voor meerdere projecten op het gebied van Atex klemmenkasten samengewerkt. PriCall maakt zelf een ontwerp wat door VMB Automation wordt getoetst aan de Atex of IEC-ex norm. Daarna heeft VMB Automation deze kasten bewerkt en geassembleerd.

Inmiddels heeft PriCall kennis gemaakt met het brede spectrum van klemmenkasten die Weidmüller te bieden heeft. VMB Automation heeft zowel de RVS als de POK klemmenkast bewerkt, geassembleerd en geleverd. Beide type kasten zijn ook door VMB Automation gecertificeerd en zijn geschikt voor zowel zone 1 als 2. Ook heeft VMB Automation de geschikte wartels geselecteerd en geleverd.

Wij hebben de samenwerking met PriCall Automation ook erg positief ervaren en hopen dat we dit nog lang kunnen voortzetten.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Weidmuller klemmenkast

Meer weten?

Meer weten over dit klantverhaal? Wij vertellen je er graag over.

Waar kunnen wij u bij helpen?

Liever persoonlijk contact?

Laat het ons weten, dan komen we bij u langs of organiseren we een teamsessie of telefoongesprek.