Klemmenkast snel volgens specificatie geleverd

Een relatie belde ons op of wij binnen twee weken een aantal speciale klemmenkasten konden leveren volgens hun specificaties. Tijdens een ombouw van een kunstwerk waar schade optrad, waren deze opeens nodig. De eisen waren Ex-certificering, RVS klemmenkast, RVS wartels en klemmenstroken volgens een speciale afwijkende codering. VMB Automation is aan de slag gegaan met de engineering. Een dag later had de klant alle tekeningen binnen die zij vervolgens dezelfde dag goed hebben gekeurd. Door voorraadhoudend te zijn, waren de materialen geen probleem. Vervolgens zijn alle kasten op onze CNC machine mechanisch bewerkt. Daarna zijn alle klemmen gemonteerd en is de speciale codering aangebracht, geheel volgens specificaties.

Op de testafdeling zijn de klemmenkasten gekeurd en is het certificaat aangebracht. Daarna is de FAT (Factory Accepted Test) door de klant bij ons in de werkplaats uitgevoerd. De klant was tevreden.

In dit project wilde de klant graag een houten transportkrat hebben als onderdeel van levering, in verband met hijswerkzaamheden op locatie. Ook dit heeft VMB Automation georganiseerd.

Door dit project op de juiste wijze aan te pakken, werd de verwachting van de klant overtroffen. De afgesproken levertijd van twee weken werd teruggebracht naar enkele dagen. Omdat de klant hier super tevreden mee was, werden we getrakteerd op taart.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer weten?

Meer weten over dit klantverhaal? Wij vertellen je er graag over.

Waar kunnen wij u bij helpen?

Liever persoonlijk contact?

Laat het ons weten, dan komen we bij u langs of organiseren we een teamsessie of telefoongesprek.