Infra ombouw adequaat aangepast

Een klant belde ons met de vraag of wij een groot aantal klemmenkasten konden leveren, aangepast op hun verzoek, voor een ombouw welke in een kort tijdslot moest worden uitgevoerd onder moeilijke omgevingscondities.

Wij hebben de klemmenkasten geengineerd en geassembleerd volgens de gevraagde specificaties. Aan de klemmenkasten zijn kabels gemonteerd op de juiste specifieke lengte.

Aan de andere zijde van de kabel is een connector gemonteerd. De combinatie klemmenkast, bekabeling en connector is getest op onze testafdeling. Hierdoor was het op locatie “plug and play”.

Omdat een gedeelte van de klemmenkasten op locatie vervangen moest worden en dit type niet meer te krijgen was, hebben wij adapter-verloopplaten meegeleverd en deze waar mogelijk al gemonteerd op de klemmenkasten. Door het samenstellen van klemmenkast, kabel en verloopadapter ontstond een prefab-kit dat op locatie efficiënt kon worden gemonteerd, waardoor op de werklocatie niet meer geboord hoefde te worden.

Door de combinatie van slim meedenken met onze klant was er een prettige samenwerking, wat zich vertaalde in voordeel voor onze klant: er werd veel arbeidstijd bespaard. De klant heeft ervaren dat prefab bekabeling in de praktijk loont.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer weten?

Meer weten over dit klantverhaal? Wij vertellen je er graag over.

Waar kunnen wij u bij helpen?

Liever persoonlijk contact?

Laat het ons weten, dan komen we bij u langs of organiseren we een teamsessie of telefoongesprek.