Afroeporders

Ook voor besturingskasten vallen de kosten voor ontwikkeling en projectkosten voordeliger uit, indien de kasten zoveel mogelijk uit eenzelfde serie gebouwd kunnen worden.

Voor diverse klanten hebben we (VMB Automation), in samenspraak met de klant, een standaard besturingskast ontwikkeld, al dan niet met een custom-made controller. Vaak zijn deze kasten toe te passen in een machine of een applicatie met verschillende opties.

De kast wordt standaard in serie door VMB Automation gebouwd en dan vaak “full option” of op een dusdanige manier dat opties eenvoudig als kit later bij te bouwen zijn.

Ook hebben we een range kasten die besturingstechnisch hetzelfde zijn, maar verschillend in vermogen. Wat dan mogelijk afwijkt is bijvoorbeeld de hoofdschakelaar of het vermogen van de motorstarters of drives.

Bij veel klanten werken we met een afroepsysteem. In het derde kwartaal spreken we af wat de verwachte forecast voor het volgende jaar zal zijn. Hierdoor liggen er een afgesproken hoeveelheid kasten “op de plank” en wordt dit als ontzorgend ervaren; de besturing wordt afgeroepen als product met een gegarandeerde levertijd.

Bijkomend voordeel is dat het bouwen van afroeporders in grotere aantallen wordt verzorgd, waardoor efficiënt bouwen en inkopen een voordeel oplevert in kosten en uiteraard opvolgend in de prijs die u betaalt.

Het inrichten van een afroeporder is maatwerk. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We gaan graag het gesprek met u aan.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer weten?

Wilt u meer informatie over dit blog ontvangen? Neem contact met ons op en we vertellen u er graag meer over.

Waar kunnen wij u bij helpen?

Liever persoonlijk contact?

Laat het ons weten, dan komen we bij u langs of organiseren we een teamsessie of telefoongesprek.