In deze businessunit ontwikkelen wij custom made elektronica en verkopen standaard controllers en oplossingen. U heeft een complete oplossing nodig voor een applicatie? Aan de hand van uw wensen bouwen wij een complete elektronica-oplossing, indien gewenst onder uw bedrijfsnaam. Hiermee heeft u een eigen product en uitstraling.

Een bijkomend voordeel is dat uw applicatiesoftware is beveiligd. Hierdoor krijgen uw concurrenten geen inzicht in uw technologie. Wij zijn in staat op basis van modulen tegen acceptabele kosten uw eigen controller te bouwen. En omdat wij alles in eigen huis doen, kunnen wij al uw uitdagingen aan! Wij doen dan ook regelmatig complete ontwikkeltrajecten met en voor onze klanten om nieuwe producten op de markt te brengen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Producten

Werkwijze

Er wordt een specificatie geschreven samen met de klant waarin alle wensen en eisen worden vastgelegd. Ook wordt in deze fase de voorkant van de controller bepaald.

Op basis van de specificatie wordt een electronica-ontwerp gemaakt. Indien nodig wordt een 0-serie opgezet en ter goedkeuring aan de klant aangeboden.

Op basis van de specificatie wordt de software en eventueel firmware ontwikkeld. De applicatie wordt bij de klant getest en klaar gemaakt voor standaardisatie.

Producten worden geleverd volgens specificatie. Indien het custom-made producten betreft, wordt er gewerkt met afroeporders. Hierbij zorgt VMB Components dat er voor de klant voldoende voorraad van het custom-made product is en just in time geleverd kan worden.

Prestaties & service

Onze besturingsproducten onderscheiden zich door hun snelheid en grote rekenkracht. De combinatie van hoge prestaties en lage kosten vindt u nauwelijks ergens anders op de markt. Besturingscomponenten voor de automatisering en industriële elektronica. Ze vormen het hart van de automatisering van bedrijf kritische processen.

Expertise Centrum

Een persoonlijke ontmoeting werkt het beste als je echt met elkaar in contact wilt komen. Wij ontmoeten u graag in ons Expertise Centrum.

Als u met een technisch vraagstuk zit of u wilt ‘gewoon’ een gedegen advies dan bevelen wij u van harte aan om gebruik te maken van ons Expertise Centrum. Het oplossen van een -ingewikkeld- vraagstuk komt namelijk pas tot volle wasdom als je bereid bent daar open en transparant mee om te gaan én de beste mensen consulteert om tot een optimaal resultaat te komen. En dat doen wij.

Lees meer

Privacy settings

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluit