VMB Automation

VMB Automation is een gerenommeerde organisatie in het ontwerpen en realiseren van hard- en software voor besturingstechnieken. Onze opdrachtgevers zijn onder andere actief in de maritieme sector, on- en offshore sector, olie- en gassector, agro- en foodsector en watermanagement.

Infographic - Expertise centrum

Expertise Centrum

Een persoonlijke ontmoeting werkt het beste als je echt met elkaar in contact wilt komen. Wij ontmoeten u graag in ons Expertise Centrum.

Als u met een technisch vraagstuk zit of u wilt ‘gewoon’ een gedegen advies dan bevelen wij u van harte aan om gebruik te maken van ons Expertise Centrum. Het oplossen van een -ingewikkeld- vraagstuk komt namelijk pas tot volle wasdom als je bereid bent daar open en transparant mee om te gaan én de beste mensen consulteert om tot een optimaal resultaat te komen. En dat doen wij.

Lees meer

Organisatie

Team

Ons team van medewerkers beschikt over de juiste kennis en ervaring om opdrachten optimaal uit te kunnen voeren. Wij staan graag voor u klaar

Read more

Smart Industry 4.0

De basis van Smart Industry is de inzet van ICT, waarbij machines of processen onderling zijn aan te sturen. Dit geldt niet alleen binnen de fabriek….

Read more

Duurzaam

VMB Automation streeft er naar om haar projecten zo duurzaam mogelijk te realiseren, met aandacht voor Planet, People en Profit…

Read more

VMB Automation

VMB Automation is in 2001 opgericht door Arie Verhoeven. Het bedrijf is door de jaren heen gegroeid naar de huidige omvang en zal de komende jaren ook verder groeien…

Read more
Aptean-logo

Aptean is een toonaangevende wereldwijde leverancier van bedrijfskritische softwareoplossingen voor ondernemingen. We bouwen en verwerven branchegerichte oplossingen om de zich ontwikkelende operationele behoeften van onze klanten te ondersteunen. Onze oplossingen helpen bijna 6.500 organisaties in de voorhoede van hun sector te blijven door hen in staat te stellen efficiënter te werken en daardoor een hogere klanttevredenheid te garanderen.

We streven naar uitzonderlijke bedrijfsresultaten en we zijn persoonlijk trots op alles wat we doen. We houden onszelf verantwoordelijk voor de doelen die we stellen en richten ons op “het hoe” waarmee ze worden bereikt.

Ons grootste succes en onze kracht komt van samenwerken in teamverband, met onze medewerkers, partners en klanten. We werken over grenzen heen. We waarderen elkaars bijdragen en we vragen om en geven eerlijke feedback op basis van wederzijds vertrouwen en respect.

We boeken vooruitgang, omdat we vooruit denken, nieuwsgierig en creatief zijn, en we werken in een omgeving die ons stimuleert om voortdurend te leren en te groeien. We dagen onszelf uit om nieuwe ideeën en unieke perspectieven te omarmen. We gebruiken ze om de beste oplossingen voor onze klanten te leveren.

Vertrouwend op onze instincten gaan wij elke uitdaging aan. Hierbij gaan wij moeilijke gesprekken zeker niet uit de weg. We richten ons op de juiste zaken en zijn niet bang om de standaard in twijfel te trekken en onze gedachten te uiten. Op deze wijze voeren wij doordachte acties uit en kunnen moeilijke beslissingen met overtuiging nemen.

Klantverhalen

Referenties

Keurmerken

 • ecabo
 • smartindustry
 • regiofoodvalley
 • kenteq
 • fme
 • socotec
 • ukas
 • ukas
 • ukas
 • ukas
 • UL

Privacy settings

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen