Vacature

Werkende man

Als werkvoorbereider / calculator bij VMB houdt je je bezig met het calculeren en opstellen van offertes voor projecten. Teven bestel je de benodigde componenten en zorg je er voor dat er tijdig voldoende materiaal en materieel aanwezig is binnen de projecten, conform geldende procedures en richtlijnen. Dit allemaal om je collega’s zo goed mogelijk te ondersteunen bij het realiseren van de projecten.

 

Taken

  • Tijdig bestellen van benodigde materialen voor de projecten en het opvolgen van diverse leverdata
  • Calculeren van kostprijs van het project
  • Het opstellen en uitwerken van offertes en eventuele onderliggende documentatie (er volgt altijd nacontrole door een van de verkopers)
  • Magazijn op orde houden en voorraden nauwgezet bijhouden

Onze projecten bestaan met name uit het bouwen van besturingskasten, deze worden door onze hardware engineers voorbewerkt. De afdeling paneelbouw zet de kasten in elkaar met de door jou bestelde materialen. Nadat de besturingskast in-house getest is wordt deze door onze installatiemonteurs geïnstalleerd bij onze klant. Dit alles volgens een strakke planning waarbij deadlines van klant en eindgebruiker nauwlettend in de gaten moeten worden gehouden.

Profiel

  • Je hebt bij voorkeur enige jaren ervaring in de paneelbouw en/of als werkvoorbereider/calculator
  • Je beschikt over minimaal een MBO4 diploma richting de elektrotechniek
  • Je bent organisatorisch sterk en je kunt goed overweg met verschillende leveranciers
  • Competenties bij dit profiel: Analytisch, Accuraat, Kwaliteitsbewust, Resultaatgericht en je kunt in teamverband werken.

Wij bieden jou

Je komt te werken in een groeiend MKI bedrijf met een open werksfeer waar je werk gewaardeerd wordt. We hebben een hecht team en er worden regelmatig activiteiten voor en door de medewerkers georganiseerd. Het volgen van opleidingen/cursussen is bij ons als vanzelfsprekend. Uiteraard bieden we je een goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden,, we werken met flexibele werktijden en we zijn aangesloten bij de cao metaalbewerkingsbedrijven. Deze functie is beschikbaar voor 40 uur per week. Deze vacature is beschikbaar op onze locaties in Hendrik Ido Ambacht of Eersel.

Stuur je motivatiebrief & CV naar: vacatures@vmbautomation.com

Voor meer informatie kijk je op onze website of neem je via

088 – 681 00 00 contact op met Linda Booi.

Electronica kast

MB Automation B.V. is een gerenommeerde organisatie in het ontwerpen en realiseren van hard- en software voor besturingstechniek. Bij VMB Automation B.V. werk je in een bedrijf met een no-nonsense cultuur waar praktische kennis, kwaliteit, innovatie en specialisme garant staan voor de hoogste kwaliteit. We streven ernaar om onze projecten zo duurzaam mogelijk te realiseren, met aandacht voor Planet, People en Profit.

 

Functieomschrijving
Je maakt besturingskasten en schakelpanelen in opdracht van de klant. Je houdt je bezig met boren, tappen, ponsen, zagen en het compleet bedraden van schakelkasten volgens aangeleverde tekeningen. Dit alles doe je binnen de daarvoor door leidinggevende gestelde tijd.

Taken
• Mechanisch opbouwen, bedraden en afwerken van schakelkasten
• Plaatsen en coderen van onderdelen volgens tekening en onderdelenlijst
• Controleren van je eigen werkzaamheden aan de hand van een opleverchecklist
• Het direct oplossen van storingen of afwijkingen

Na de kick-off die je samen met de projectleider en engineers bijwoont start de voorbereiding van het project. Je gaat aan de slag met aftekenen, boren en monteren van bedradingsgoten, DIN-rails en overige onderdelen. Je zorgt ervoor dat de schakelkasten volgens aangeleverde tekeningen gemaakt worden. De installatiemonteur zal soms op locatie je kennis nodig hebben om de schakelkast te installeren en in bedrijf te stellen.

Profiel
• Je beschikt over minimaal een MBO 3 opleiding richting elektrotechniek
• Je hebt circa 1 á 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
• Je beheerst de Nederlandse taal
• Je bent in het bezit van rijbewijs B
• Je bent accuraat, kwaliteitsbewust, zelfstandig, resultaatgericht en je werkt graag in teamverband

Wij bieden jou
Je komt te werken in een groeiend MKI bedrijf met een open werksfeer waar je werk gewaardeerd wordt. We hebben een hecht team en er worden regelmatig activiteiten voor en door de medewerkers georganiseerd. Het volgen van opleidingen/cursussen is bij ons als vanzelfsprekend. Uiteraard bieden we je goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze functie is voor 40 uur per week, we werken met flexibele werktijden en een bedrijfsauto behoort tot de mogelijkheden. Deze vacature is beschikbaar op onze locaties in Hendrik Ido Ambacht & Eersel.

Stuur je motivatiebrief & CV naar: vacatures@vmbautomation.com

Voor meer informatie kijk je op onze website of neem je via 088 – 681 00 00 contact op met Linda Booi.

Electronica kast

VMB Automation B.V. is een gerenommeerde organisatie in het ontwerpen en realiseren van hard- en software voor besturingstechniek. Bij VMB Automation B.V. werk je in een bedrijf met een no-nonsense cultuur waar praktische kennis, kwaliteit, innovatie en specialisme garant staan voor de hoogste kwaliteit. We streven ernaar om onze projecten zo duurzaam mogelijk te realiseren, met aandacht voor Planet, People en Profit.

 

Functieomschrijving
Als installatiemonteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig plaatsen, beveiligen, installeren, aansluiten, inregelen en/of onderhouden van elektrotechnische installaties in binnen- en buitenland. Daarbij moet er rekening gehouden worden met ter beschikking gestelde tekeningen, (klant)voorschriften, normen en/of afspraken, zodat de klant tijdig over een goed functionerende installatie kan beschikken. De projecten zijn altijd in de procesindustrie of machinebouw.

Taken
• Analyseren en oplossen van alle voorkomende storingen en vragen met betrekking tot elektrotechnische (besturings-) systemen
• Zelfstandig projecten voorbereiden en installeren volgens tekening
• Vastleggen van alle met de installatie verband houdende gegevens en/of wijzigingen in het engineeringpakket voor verdere verwerking door de engineerafdeling
• Toezien op voortgang en kwaliteit van werkzaamheden, zo nodig bijsturen

Je installeert zelfstandig projecten, hierbij kun je denken aan: kabelgoten maken, kabels leggen, motoren en sensoren aansluiten. Daarna stel je, samen met een programmeur, de installatie in bedrijf. De functie is beschikbaar voor 40 uur per week, in verband met het uitvoeren van installaties, die op verzoek van de klant buiten reguliere werktijd plaats zouden kunnen vinden, past een 9 tot 5 mentaliteit niet in ons plaatje.

Profiel 
• Je beschikt over minimaal een MBO diploma richting Energie- / Besturings- of Electrotechniek
• Je hebt circa 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen de proceswereld of machinebouw met het uitvoeren van E-projecten
• Je beheerst de Nederlandse taal en je kunt je uitdrukken in de Engelse taal
• Je bent in het bezit van rijbewijs B
• Je bent kwaliteitsbewust, representatief, zelfstandig, klant- en servicegericht en resultaatgericht

Wij bieden jou
Je komt te werken in een groeiend MKI bedrijf met een open werksfeer waar je werk gewaardeerd wordt. We hebben een hecht team en er worden regelmatig activiteiten voor en door de medewerkers georganiseerd. Het volgen van opleidingen/cursussen is bij ons als vanzelfsprekend. Je rijdt naar klanten in een bedrijfsauto van VMB en uiteraard bieden we je goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze vacature is beschikbaar op onze locaties in Hendrik Ido Ambacht & Eersel.

Stuur je motivatiebrief & CV naar: vacatures@vmbautomation.com

Voor meer informatie kijk je op onze website of neem je via 088 – 681 00 00 contact op met Linda Booi.

Akkoord

VMB Automation B.V. is een gerenommeerde organisatie in het ontwerpen en realiseren van hard- en software voor besturingstechniek. Bij VMB Automation B.V. werk je in een bedrijf met een no-nonsense cultuur waar praktische kennis, kwaliteit, innovatie en specialisme garant staan voor de hoogste kwaliteit. We streven ernaar om onze projecten zo duurzaam mogelijk te realiseren, met aandacht voor Planet, People en Profit.

 

Functieomschrijving
Je gaat je bezighouden met het opstellen van elektrotechnische ontwerpen voor schakelpanelen en installaties voor de machinebouw. Naar gelang je opleiding en ervaring zullen vraagstukken van de klant aan jou worden voorgelegd en zorg je voor een compleet engineeringpakket. Na de Kick Off ga je aan de slag en bepaal je samen met de projectleider en je collega’s de werkvolgorde en aanpak van het project. Je zorgt er voor dat het engineeringspakket op tijd klaar is en voldoet aan geldende normen, procedures, richtlijnen en klanteisen. Je legt gegevens volgens geldende procedures en richtlijnen vast. Op locatie bij de klant stel je de door jou ontwikkelde schakelkasten in bedrijf en doe je de FAT/SAT testen.

Taken
• Ontwerpen en tekenen van een elektrotechnisch schema volgens geldende richtlijnen
• Adviseren van de klant en je collega’s in verband met de opgegeven aanvraag van de klant
• As Built tekeningen maken en verbeteringen registreren in See-Electrical / E-plan
• Selecteren van benodigde onderdelen en deze verwerken in As Built tekeningen

Profiel 
Je bent kwaliteitsbewust, innovatief, analytisch, accuraat, resultaatgericht en zelfstandig. Bij voorkeur ben je in bezit van Rijbewijs B, spreek je vloeiend Nederlands en kun je jezelf ook in het Engels goed verstaanbaar maken.


STARTER | JUNIOR MBO

MBO werk- denkniveau
Mechatronica / Middenkader Engineering of vergelijkbaar


STARTER | JUNIOR HBO

HBO werk- denkniveau 
Mechatronica, Middenkader Engineering, Industriële Automatisering, Elektro-, Energie- of Besturingstechniek


MEDIOR HBO / WO

Enkele jaren werkervaring + HBO / WO diploma
Mechatronica, Industriele Automatisering, Technische Natuurkunde, Electrical Engineering, Elektro-, Energie- of Besturingstechniek


Wij bieden jou
Je komt te werken in een groeiend MKI bedrijf met een open werksfeer waar je werk gewaardeerd wordt. We hebben een hecht team en er worden regelmatig activiteiten voor en door de medewerkers georganiseerd. Het volgen van opleidingen/cursussen is bij ons als vanzelfsprekend. Uiteraard bieden we je een goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden, we zijn aangesloten bij de cao metaalbewerkingsbedrijven. Deze functie is beschikbaar voor 40 uur per week, we werken met flexibele werktijden en een bedrijfsauto behoort tot de mogelijkheden.

Deze vacatures zijn beschikbaar op onze locaties te Eersel en Hendrik Ido Ambacht.

Stuur je motivatiebrief & CV naar: vacatures@vmbautomation.com

Voor meer informatie kijk je op onze website of neem je via 088 – 681 00 00 contact op met Linda Booi.

VMB Automation regularly has vacancies. In the case that there are no appropriate vacancies you can always send an open application to: info@vmbautomation.com.

Privacy settings

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen