Smart industry

Onder de naam Smart Industry is de zogenoemde vierde industriële revolutie een feit. Hiermee bedoelen we dat steeds meer apparaten, fabrieken en productieprocessen via het internet met elkaar ‘praten’. Hierdoor is het mogelijk om verzamelde data in het ene proces real-time in te zetten voor het andere proces.

Pijlers

De basis van Smart Industry is de inzet van ICT, waarbij machines of processen onderling zijn aan te sturen. Dit geldt niet alleen binnen de fabriek, maar ook tussen bedrijven onderling en tussen bedrijven en klanten. Het gaat om slimme producten, processen en diensten.

Technologische ontwikkelingen maken het mogelijk dat sensoren steeds kleiner, vernuftiger en goedkoper worden. Daarnaast worden computers krachtiger. Bij het verzamelen en het gebruik van ‘Big Data’ is het uiteraard van belang dat u hiermee zorgvuldig omgaat.

Smart Industry 4.0

Smart industry rust op drie pijlers

1. Netwerk-centric communicatie tussen mensen, productiemiddelen en klanten

2. Digitalisering van informatie en communicatie op alle niveaus in het productieproces

3. Flexibele, intelligente en aanpasbare productie technologieën

Met Smart Industry kunt u uw concurrentiepositie versterken. VMB Automation helpt u graag verder op weg. Want wij beschikken over een netwerk-centric architectuur dat u in staat stelt om de voordelen van Smart Industry ook binnen uw bedrijf  te realiseren.

Infographic - Expertise centrum

Expertise Centrum

Een persoonlijke ontmoeting werkt het beste als je echt met elkaar in contact wilt komen. Wij ontmoeten u graag in ons Expertise Centrum.

Als u met een technisch vraagstuk zit of u wilt ‘gewoon’ een gedegen advies dan bevelen wij u van harte aan om gebruik te maken van ons Expertise Centrum. Het oplossen van een -ingewikkeld- vraagstuk komt namelijk pas tot volle wasdom als je bereid bent daar open en transparant mee om te gaan én de beste mensen consulteert om tot een optimaal resultaat te komen. En dat doen wij.

Lees meer

Privacy settings

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen