Op vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei 2019 barst KempenTech weer los. De zesde editie staat wederom in het teken van techniek en Kempisch ondernemerschap. Tijdens de nationale Dutch Technology Week krijgt u de gelegenheid om kennis te maken met innovaties, technische hoogstandjes en nieuwe en bekende bedrijven uit de Kempen.

KempenTech bestaat uit verschillende programmaonderdelen voor ondernemers, jongeren en scholieren, inwoners van de Kempen en andere geïnteresseerden.

KempenTech voor jong en oud
Op zaterdag 25 mei is de familiedag van KempenTech. Iedereen is van harte uitgenodigd om kennis te komen maken met de technische snufjes die gepresenteerd worden. KempenTech is leuk voor jong en oud. Voor kinderen is het een grote techniekspeeltuin. Kijken met de handjes mag!

Wat is er te doen?
Op 25 mei organiseert Werken in de Kempen opnieuw een grote Banenbeurs! Deze vindt plaats tijdens de KempenTech op het Kempisch Bedrijven Park in Hapert. Interessant als je op zoek bent naar een baan in diverse sectoren (naast techniek zijn er ook vacatures in zorg, administratie en meer). Heb je interesse in het bedrijfsleven in de regio, dan kun je naast de Werken in de Kempen Banenbeurs, ook rondstruinen over de KempenTech bedrijvenbeurs. Daar maak je kennis met innovatie, techniek en interessante bedrijven uit de Kempen.

KempenTech is het techniekevenement tijdens de Dutch Technology Week in de Brabantse Kempen.

VMB is er bij, jij ook?
Met ruim 6.000 bezoekers in 2018 blikken we terug op een geslaagd evenement. Dit jaar organiseren is er wederom een gevarieerd programma voor ondernemers, jongeren en scholieren, inwoners uit de Kempen en andere geïnteresseerden.

VMB heeft diverse interessante vacatures. Wij laten u graag alle ins- en outs weten tijdens de KemptenTech. Kom ook!

Kun je niet wachten? Ga naar https://werkenbijvmb.nl/ voor een actueel vacatureoverzicht.

KempenTech wordt gehouden op het Kempisch Bedrijvenpark, Diamantweg 52 in Hapert en georganiseerd door het Kempische Ondernemers PlatformWerken in de KempenVan der Aalst EventsTechniekportaal De Kempenhet Huis van de Brabantse Kempen en het Kempisch Bedrijvenpark.