“De samenwerking met VMB is gefundeerd op een prettige en open relatie”

De metaalverpakkingsindustrie is voortdurend op zoek naar innovaties en verbeteringen in productieprocessen. Transport-systemen vereisen hogere snelheden, meer flexibiliteit, innovatieve combinaties van magnetisme en vacuümsystemen.”

Om nieuwe transporttechnologieën- en oplossingen aan te bieden onderzoekt Canline altijd nieuwe manieren om systemen te ontwerpen, te ontwikkelen en te implementeren. De systemen, componenten en services van Canline zijn uniek. In elk mogelijk project wordt er geprobeerd om aangepast en onafhankelijk projectmanagement te leveren.

Naar volle tevredenheid
Daar horen ook de hoogwaardige besturingstechniek van VMB Automation bij. Salesmedewerker Erik Huybregts zegt hierover: “Omdat bij Canline alles draait om flexibiliteit en op maat gemaakte oplossingen, werken wij ook graag samen met een partner die ons datzelfde kan bieden. De samenwerking met VMB is gefundeerd op een prettige en open relatie. De medewerkers komen uit dezelfde omgeving en indien nodig zijn ze hier zo op locatie. Bijvoorbeeld om bekabeling aan te leggen. Maar omdat wij wereldwijd actief zijn, reizen de monteurs ook regelmatig naar andere werelddelen af. Onlangs hebben twee engineers van VMB in Bangledesh naar volle tevredenheid de besturing ten behoeve van een nieuwe productielijn geïnstalleerd. Via een modem kunnen zij op afstand inbellen en de besturing op afstand aanpassen. Dat is al een paar keer gebeurd en dat werkt prima.”

Probleemoplosser
Canline is sinds haar start in 2009 sterk gegroeid in haar leveringen van interne transportsystemen gebaseerd op magneet-, lucht en vacuümtechniek. De transportsystemen zijn bestemd voor machines gespecialiseerd in het maken van metalen verpakkingsmiddelen of in het vullen van metalen verpakkingsmiddelen. We vragen Huybregts waar de lijnbesturing van VMB precies toe dient. “De transportlijnen vervoeren blikken en/of deksels naar verschillende machines toe. De besturingstechniek is zo ontwikkeld dat de motoren op het juiste moment sneller of langzamer kunnen draaien. Als er iets niet juist is aan het product , dan wordt dat gemeten, waardoor het product er precies op het juiste moment uitgeblazen kan worden. Daarnaast zijn er nog de innovatieve verpakkingslijnen. Alles werkt heel snel en efficiënt. Dit sluit aan bij de essentie van Canline om een echte probleemoplosser te zijn. Het is fijn dat VMB haar besturing hierop kan aanpassen.”

 

Over Canline Systems
Canline is een specialist in het ontwerpen en installeren van complete turn-key projecten in transport- en handling systemen voor metalen en aluminium verpakkingsmaterialen.

Met als doel de hoogst mogelijke productiviteit, efficiëntie en flexibiliteit te waarborgen. Door middel van magnetisme, vacuüm en lucht kan Canline transportsystemen en magnetische componenten over de hele wereld leveren. Vanwege haar klantgerichtheid en het toepassen van nieuwe materialen en technologieën worden de wensen van de klant met een hoge mate van efficiëntie en flexibiliteit uitgevoerd. Canline is een internationaal bedrijf met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten. Ook zijn er daarnaast nog verkoopvertegenwoordigers actief in Engeland en Frankrijk.

CANLINE

CANLINE

Privacy settings

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen