Besturingskasten voor het aansturen van koelers

De uitdaging in dit project was om ervoor te zorgen dat de klant alleen op een gemakkelijke manier de kabels aan hoeft te sluiten op de klemmenstrook, spanning op het paneel zet en de installatie in bedrijf stelt. Kortom ‘Plug and Play Panelen’ afleveren. Dit alles moest snel gebeuren, want de productie kon eigenlijk niet achterblijven. Wij zijn daarom snel en zorgvuldig van start gegaan.

De besturingskasten werden geheel gebouwd volgens de toegestuurde tekeningen van de klant. Alle benodigde handelingen zijn in de eigen werkplaats verricht. Hiermee wordt bereikt dat de communicatielijnen tussen de klant en de werkvoorbereiding van VMB kort blijft.

In het paneel zijn compacte motorstarters van Schneider toegepast voor de aansturing van ventilatoren. Het paneel is opgebouwd uit 8 gekoppelde Rittal TS kasten. De opstelling van de componenten in de kasten is zo ontworpen dat de hoofdstroom en besturing zomin mogelijk met elkaar verweven zijn.

Hoewel er bij de klant eerst twijfel was of dit binnen het gestelde termijn kon gebeuren, is het project naar volle tevredenheid van de klant (en binnen het gestelde termijn) opgeleverd. Zelfs zo, dat wij eerder gereed waren dan de klant.

Voor de oplevering zijn de besturingskasten getest volgens het VMB-protocol en zijn de kasten voorzien van het ‘VMB keurmerk’. Hiermee garanderen wij kwaliteit!

Op de foto is te zien hoe de kasten in de vrachtwagen zijn geplaatst. Klaar voor transport!

 

Besturingskasten voor het aansturen van koelers

Besturingskasten voor het aansturen van koelers

Privacy settings

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluit