Partners

Technisch is de ontwikkeling en bouw van complexe besturingssystemen een ingewikkeld proces. Diverse productiebedrijven betrekken VMB Automation dan ook bij de besturing van nieuwe machines en productielijnen. Zij kopen de machines exclusief hard- en software. Vervolgens ontwerpen en realiseren wij de besturingstechniek conform de bedrijfsspecifieke eisen en standaarden.

VMB Automation heeft ervaring met PLC’s van onder meer Omron, Siemens, Rockwell (Allen Bradley), Syel, Beckhoff, Wago, Mitsubishi, ED&A en Sigmatek. Vaak passen we SCADA-oplossingen toe van ZeNon of WinCC. Natuurlijk heeft VMB Automation ook de nodige ervaring met uiteenlopende bussystemen en industriële toepassingen als RFID-technologie, barcodelezers, scanners, robots en modems.

Samenwerking is bij ons een kernbegrip. Samenwerking niet alleen intern binnen VMB Automation, maar ook met partners. Het is een uitdaging om met partners een dynamische kenniswereld te vormen. In onze visie bestaat partnerschap uit een netwerk waarin partners tegelijkertijd kennisleverancier en afnemer zijn. In feite dus klanten van elkaar.

Hieronder vind u enkele links van partners, bedrijven en organisaties waar wij mee samenwerken.

Privacy settings

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluit