VMB en Aptean zijn partners om uw productiefaciliteit nog beter te laten werken. Met de Factory MES-toepassing bent u in staat kosten te verlagen, efficiëntie te verhogen, het productieproces te verbeteren en uw proces te visualiseren.

Oplossing

Realtime prestatiebeheer.
Identificeer alle productieverliezen, meet OEE, controleer productcalculatie in realtime en meet de prestaties van de medewerkers.
Lees meer

Enterprise-brede fabrieks intelligentie.
Factory MES Analytics is een zeer visuele, kant-en-klare set applicaties die productiestatistieken leveren om analyses, beslissingen en acties te versnellen.

Voortdurende verbetering’s management.
Factory MES Improve biedt volledige transparantie van verbeteringsinitiatieven in de hele fabriek.
Lees meer

Kwaliteit garantie.
Factory MES Quality stelt operators in staat om productkwaliteit en een verscheidenheid aan andere controles uit te voeren als onderdeel van hun real-time, dagelijkse routine.
Lees meer

Factory MES-technologie.
Omvat een beproefde verandermethode die zich richt op het ontwikkelen van een structuur van dagelijkse beoordelingen om betere prestaties te leveren – in elke run, elke shift en elke dag.
Lees meer

In een wereld die snel transformeert, wordt veranderen en vooruitkijken elke dag belangrijker. In de maakindustrie worden de verwachtingen van zowel consumenten als bedrijven groter. Lagere kosten, snellere levering, strengere voorschriften, flexibiliteit en continuïteit zijn slechts enkele voorbeelden van wat van fabrikanten wordt verwacht. Om dit te bereiken, moeten we een stap verder gaan in de automatisering van ons proces. Met Factory-MES kan deze stap eenvoudig, snel en met een zeer snel rendement op uw investering zijn. Hieronder kunt u zien op welke manier Factory MES u kan helpen de volgende stap naar de toekomst te maken.

Expertise Centrum

Een persoonlijke ontmoeting werkt het beste als je echt met elkaar in contact wilt komen. Wij ontmoeten u graag in ons Expertise Centrum.

Als u met een technisch vraagstuk zit of u wilt ‘gewoon’ een gedegen advies dan bevelen wij u van harte aan om gebruik te maken van ons Expertise Centrum. Het oplossen van een -ingewikkeld- vraagstuk komt namelijk pas tot volle wasdom als je bereid bent daar open en transparant mee om te gaan én de beste mensen consulteert om tot een optimaal resultaat te komen. En dat doen wij.

Lees meer

Privacy settings

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen