Een persoonlijke ontmoeting werkt het beste als je echt met elkaar in contact wilt komen. Wij ontmoeten u graag in ons Expertise Centrum waar relaties, klanten en leveranciers de mogelijkheid hebben voor uitwisseling en doorontwikkeling van kennis en ideeën.

Als u met een technisch vraagstuk zit of u wilt ‘gewoon’ een gedegen advies dan bevelen wij u van harte aan om gebruik te maken van ons Expertise Centrum. Het oplossen van een -ingewikkeld- vraagstuk komt namelijk pas tot volle wasdom als je bereid bent daar open en transparant  mee om te gaan én de beste mensen consulteert om tot een optimaal resultaat te komen. En dat doen wij.

Infographic - Expertise centrum

Kennisuitwisseling

Expertise komt vanuit mensen. Allereerst onze eigen technici, zij weten alles van besturingstechniek en IT vraagstukken. Bovendien kennen zij de markt. Maar ook werken wij nauw samen met kennispartners en uiteraard collega-bedrijven. Deze gebundelde kennis en ervaringen brengen wij in stelling om een bij uw budget passende innovatieve totaaloplossing voor de automatisering van uw productie- en bedrijfsprocessen te ontwikkelen.

De werkwijze is even simpel als doeltreffend. Wij analyseren uw vraag en moduleren alle ‘ingrediënten’ die naar een optimale oplossing leiden, tot één overzichtelijk geheel. Ieders inbreng en deeloplossing brengen wij voor u helder in kaart, zodat er geen misverstand kan ontstaan over aanpak en competentie.

Workshops

Regelmatig verzorgen wij workshops over besturings- en informatie technologie in ons Expertise Centrum. Dit doen wij zelf of samen met toeleveranciers en/of kennisinstellingen. Zo houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Smart industry 4.0.

Onder de naam Smart Industry wordt de zogenaamde vierde industriële revolutie werkelijkheid. Hiermee bedoelen we dat steeds meer apparaten, fabrieken en productieprocessen met elkaar communiceren via internet. Dit maakt het mogelijk om gegevens uit één proces te gebruiken.

Smart Industry 4.0

UL508A

Voor de Noord-Amerikaanse markt is het noodzakelijk schakelpanelen te engineeren en te leveren onder UL 508A. VMB kan voor u de hardware-engineering en paneelbouw verzorgen inclusief het certificaat om aan deze regelgeving te voldoen. Neem contact met ons op voor nadere info.

Privacy settings

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluit