Een persoonlijke ontmoeting werkt het beste als je echt met elkaar in contact wilt komen. Wij ontmoeten u graag in ons Expertise Centrum waar relaties, klanten en leveranciers de mogelijkheid hebben voor uitwisseling en doorontwikkeling van kennis en ideeën.

Als u met een technisch vraagstuk zit of u wilt ‘gewoon’ een gedegen advies dan bevelen wij u van harte aan om gebruik te maken van ons Expertise Centrum. Het oplossen van een -ingewikkeld- vraagstuk komt namelijk pas tot volle wasdom als je bereid bent daar open en transparant  mee om te gaan én de beste mensen consulteert om tot een optimaal resultaat te komen. En dat doen wij.

Infographic - Expertise centrum

Kennisuitwisseling

Expertise komt vanuit mensen. Allereerst onze eigen technici, zij weten alles van besturingstechniek en IT vraagstukken. Bovendien kennen zij de markt. Maar ook werken wij nauw samen met kennispartners en uiteraard collega-bedrijven. Deze gebundelde kennis en ervaringen brengen wij in stelling om een bij uw budget passende innovatieve totaaloplossing voor de automatisering van uw productie- en bedrijfsprocessen te ontwikkelen.

De werkwijze is even simpel als doeltreffend. Wij analyseren uw vraag en moduleren alle ‘ingrediënten’ die naar een optimale oplossing leiden, tot één overzichtelijk geheel. Ieders inbreng en deeloplossing brengen wij voor u helder in kaart, zodat er geen misverstand kan ontstaan over aanpak en competentie.

Workshops

Regelmatig verzorgen wij workshops over besturings- en informatie technologie in ons Expertise Centrum. Dit doen wij zelf of samen met toeleveranciers en/of kennisinstellingen. Zo houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Aptean-logo

Aptean is een toonaangevende wereldwijde leverancier van bedrijfskritische softwareoplossingen voor ondernemingen. We bouwen en verwerven branchegerichte oplossingen om de zich ontwikkelende operationele behoeften van onze klanten te ondersteunen. Onze oplossingen helpen bijna 6.500 organisaties in de voorhoede van hun sector te blijven door hen in staat te stellen efficiënter te werken en daardoor een hogere klanttevredenheid te garanderen.

We streven naar uitzonderlijke bedrijfsresultaten en we zijn persoonlijk trots op alles wat we doen. We houden onszelf verantwoordelijk voor de doelen die we stellen en richten ons op “het hoe” waarmee ze worden bereikt.

Ons grootste succes en onze kracht komt van samenwerken in teamverband, met onze medewerkers, partners en klanten. We werken over grenzen heen. We waarderen elkaars bijdragen en we vragen om en geven eerlijke feedback op basis van wederzijds vertrouwen en respect.

We boeken vooruitgang, omdat we vooruit denken, nieuwsgierig en creatief zijn, en we werken in een omgeving die ons stimuleert om voortdurend te leren en te groeien. We dagen onszelf uit om nieuwe ideeën en unieke perspectieven te omarmen. We gebruiken ze om de beste oplossingen voor onze klanten te leveren.

Vertrouwend op onze instincten gaan wij elke uitdaging aan. Hierbij gaan wij moeilijke gesprekken zeker niet uit de weg. We richten ons op de juiste zaken en zijn niet bang om de standaard in twijfel te trekken en onze gedachten te uiten. Op deze wijze voeren wij doordachte acties uit en kunnen moeilijke beslissingen met overtuiging nemen.

Smart industry 4.0.

Onder de naam Smart Industry wordt de zogenaamde vierde industriële revolutie werkelijkheid. Hiermee bedoelen we dat steeds meer apparaten, fabrieken en productieprocessen met elkaar communiceren via internet. Dit maakt het mogelijk om gegevens uit één proces te gebruiken.

Smart Industry 4.0

UL508A

Voor de Noord-Amerikaanse markt is het noodzakelijk schakelpanelen te engineeren en te leveren onder UL 508A. VMB kan voor u de hardware-engineering en paneelbouw verzorgen inclusief het certificaat om aan deze regelgeving te voldoen. Neem contact met ons op voor nadere info.

Privacy settings

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen