Met control systems leveren wij complete besturingstechniek. Dit houdt in dat wij voor u de engineering uitvoeren, de software ontwikkelen, de panelen bouwen, de installatie en de inbedrijfstelling verzorgen.

Klippon® klemmenkasten

VMB Automation biedt een totaaloplossing voor al uw klemmenkasten en lokale bedieningsstations. Behuizingssystemen vervullen een belangrijke veiligheidsfunctie en bewijzen elke dag hun waarde, zelfs gedurende de zwaarste omstandigheden. Alle industrieën hebben hun eigen specifieke eisen op het gebied van behuizingstechniek, van machinebouw tot transport en van energietechniek tot en met procesindustrie. U kunt erop rekenen dat de behuizingen voldoen aan de gestelde en aan de strenge eisen met betrekking tot de noodzakelijke internationale goedkeuringen. Het Klippon® Protect-behuizingsysteem van Weidmüller omvat alle goedkeuringen die vereist zijn voor gebruik in industriële en explosiegevaarlijke gebieden.

Als TPA (third Party Assembler) van Weidmüller assembleert VMB Automation de Klippon® klemmenkasten voor de Benelux. Dit zal door onze getrainde medewerkers volgens de strenge normen van Weidmüller plaatsvinden. Een groot gedeelte van het Klippon® programma houden wij op voorraad. Zie hier de mogelijkheden. Hierdoor kunnen wij uw klemmenkasten volgens de door u gewenste specificaties snel en vakkundig assembleren.

Privacy settings

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluit