Vrijdag 8 en zaterdag 9 juni presenteren Kempische bedrijven zich op KempenTech. Ze laten hun technische specialismen, innovaties en nieuwste machines zien tijdens de Dutch Technology Week. Kempische bedrijven leveren topprestaties die tijdens de KempenTech in de spotlight staan voor een breed publiek.

De kracht van KempenTech bestaat uit de combinatie van programma’s voor ondernemers, jongeren en scholieren, inwoners uit de Kempen en andere geïnteresseerden.
Netwerkbeurs
Op vrijdag 8 juni is de relatiedag op KempenTech: voor en door ondernemers. De netwerkbeurs geeft Kempische (tech)bedrijven de gelegenheid om kennis te maken met andere ondernemers in de regio en te vertellen over hun wonderlijke en innovatieve technologie. Op de relatiedag wordt ook een symposium en netwerkborrel georganiseerd door het Kempisch Ondernemers Platform voor de leden van de aangesloten ondernemersverenigingen.

Onderwijsprogramma
Op vrijdag 8 juni kunnen de Kempische (tech)bedrijven de jongere generaties kennis laten maken met techniek voor toekomstige werkgelegenheid. De leerlingen van het basisonderwijs maken een tour door de beurstent langs allerlei opmerkelijke en interessante techniekactiviteiten. Zo kunnen ze ontdekken dat techniek leuk, uitdagend en kansrijk is; om te studeren en in te werken. Het onderwijsprogramma is besloten en slechts op uitnodiging voor kinderen te bezoeken.

High Tech Ontdekkingsroute
De High Tech Ontdekkingsroute op zaterdag is de dag voor jong en oud, families, professionals en techniekliefhebbers. Bezoekers kunnen op interactieve wijze kennis maken met technische hoogstandjes. Er zijn volop activiteiten en verrassende ontdekkingen om te doen.

Banenbeurs
Werken in de Kempen organiseert op zaterdag een banenbeurs voor alle werkenden en werkzoekenden. Tientallen werkgevers uit de regio zijn er aanwezig om nieuwe medewerkers aan te trekken. Andersom kunnen werkzoekenden een CV check laten doen, rondneuzen in het enorme vacature-aanbod en potentiële werkgevers de hand schudden.

 

Aanmelden
KempenTech wordt gehouden op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert en wordt georganiseerd door het Kempische Ondernemers Platform, ondernemers uit de Kempen, het Kempisch Bedrijvenpark, Werken in de Kempen en het Huis van de Brabantse Kempen.

 

Als (techniek)bedrijf uit de Kempen mag u dit event niet missen. Inmiddels hebben al 35 bedrijven zich aangemeld! Aanmelden kan via de website www.kempentech.nl/aanmelden