Datum en Tijd
31 januari 2019
13:00 - 17:00

Locatie
VMB Automation
Veersedijk 79 in Hendrik Ido Ambacht


Wilt u ook weleens weten hoe het nu écht zit met industriële IoT en cybersecurity? Meld u nu snel aan!

Op het moment dat er een fout in het productieproces van een fabriek blijkt te zitten wilt u niets liever dan weten hoe dit heeft kunnen gebeuren en waar de fout zit.

Samen met Aptean heeft VMB Automation de Factory MES-toepassing gerealiseerd. Uw productieproces sluit naadloos aan bij onze uitdagingen.

Factory MES stelt operators in staat om productkwaliteit en een verscheidenheid aan andere controles uit te voeren als onderdeel van hun real-time, dagelijkse routine. Er hoeft geen papierwerk te worden ingediend – alleen eenvoudige, touchscreen- of handheld-technologie. Directe koppelingen naar barcodering / beeldherkenningshardware maken een volledige naleving van de verpakkingsvoorschriften mogelijk.

In een wereld die snel transformeert, wordt veranderen en vooruitkijken elke dag belangrijker. In de maakindustrie worden de verwachtingen van zowel consumenten als bedrijven groter. Lagere kosten, snellere levering, strengere voorschriften, flexibiliteit en continuïteit zijn slechts enkele voorbeelden van wat van fabrikanten wordt verwacht. Om dit te bereiken, moeten we een stap verder gaan in de automatisering van ons proces. Met Factory-MES kan deze stap eenvoudig, snel en met een zeer snel rendement op uw investering zijn.

Juist omdat deze transformatie zo snel gaat, organiseren wij 31 januari een event waar wij u alles vertellen over deze toepassing. Met behulp van praktijkvoorbeelden zien hoe met behulp van Factory MES úw voedselveiligheid te waarborgen is binnen de Industrie 4.0.

Wij ontmoeten u graag! Aanmelden kan tot 24 januari 2019. Let op, beperkte beschikbaarheid. Vol is vol!

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.