Components

In deze businessunit ontwikkelen wij custom made elektronica en verkopen standaard controllers en oplossingen. U heeft een complete oplossing nodig voor een applicatie? Aan de hand van uw wensen bouwen wij een complete elektronica-oplossing, indien gewenst onder uw bedrijfsnaam. Hiermee heeft u een eigen product en uitstraling.

Een bijkomend voordeel is dat uw applicatiesoftware is beveiligd. Hierdoor krijgen uw concurrenten geen inzicht in uw technologie. Wij zijn in staat op basis van modulen tegen acceptabele kosten uw eigen controller te bouwen. En omdat wij alles in eigen huis doen, kunnen wij al uw uitdagingen aan! Wij doen dan ook regelmatig complete ontwikkeltrajecten met en voor onze klanten om nieuwe producten op de markt te brengen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Prestaties & Service

Onze besturingsproducten onderscheiden zich door hun snelheid en grote rekenkracht. De combinatie van hoge prestaties en lage kosten vindt u nauwelijks ergens anders op de markt. Besturingscomponenten voor de automatisering en industriële elektronica. Ze vormen het hart van de automatisering van bedrijf kritische processen.

Experience Center

Een persoonlijke ontmoeting werkt het beste als je echt met elkaar in contact wilt komen. Wij ontmoeten u graag in ons Experience Center.

Als u met een technisch vraagstuk zit of u wilt ‘gewoon’ een gedegen advies dan bevelen wij u van harte aan om gebruik te maken van ons Experience Center. Het oplossen van een -ingewikkeld- vraagstuk komt namelijk pas tot volle wasdom als je bereid bent daar open en transparant mee om te gaan én de beste mensen consulteert om tot een optimaal resultaat te komen. En dat doen wij.

Experience Center

  HENDRIK IDO AMBACHT

 • Veersedijk 79
 • 3341 LL Hendrik Ido Ambacht

  BARNEVELD

 • Hanzeweg 35 M
 • 3771 NG Barneveld

  EERSEL

 • Lange Voren 20
 • 5521 DD Eersel