Onze vestiging in Eersel valt in het gebied van Brainport Eindhoven. Hier worden impactvolle, innovatieve technologieën ontwikkelt die ons leven aangenamer, veiliger en schoner maken. Dat is het uiteindelijke doel van de innovatieve technologieën die in Brainport Eindhoven worden ontwikkeld.

Samenwerkende bedrijven en kennisinstellingen produceren extreem nauwkeurige machines met hoge precisie. Bijvoorbeeld machines waarmee wereldwijd steeds kleinere chips worden geproduceerd. Essentieel voor duizenden toepassingen van smartphones tot zelfrijdende auto’s. Innovaties die impact hebben op ons leven. Dat is waarmee zij het verschil maken.

Samenwerking, focus, ambitie en vrijheid zijn de vier pijlers waarop het succes van Brainport Eindhoven rust. De pijlers die het mogelijk maken om baanbrekende technologieën te ontwikkelen. Met wereldwijde relevantie of zelfs noodzaak. Innovatie van vandaag die leidt tot oplossingen voor de vraagstukken van morgen als het gaat om duurzame energie, zorg, veiligheid, agrifood en mobiliteit. Hier komen innovaties in een stroomversnelling doordat bedrijven bewust kiezen voor een focus op baanbrekende technologieën die nog volop in ontwikkeling zijn. Pionieren 4.0 dus.

VMB Automation Zuid is onderdeel van het Brainport ecosysteem en daardoor nauw betrokken bij nieuwe ontwikkelingen en technologische innovaties. Wij zijn aanwezig bij meetings, delen onze kennis en leren van ondernemers uit de regio.

Meer weten over Brainport Eindhoven? Bekijk de promotiefilm via
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=8fQTRGUdwHE
bezoek https://www.brainport.nl/ of neem contact met ons op via https://vmbautomation.com/contact-2/