Over ons

VMB Automation is in 2001 opgericht door Arie Verhoeven. Het bedrijf is door de jaren heen gegroeid naar de huidige omvang en zal de komende jaren ook verder groeien. VMB Automation is momenteel gevestigd te Hendrik-Ido-Ambacht en Eindhoven. In 2012 is een gloednieuw duurzaam pand gebouwd in Hendrik-Ido-Ambacht. Het bedrijf kenmerkt zich door een no-nonsense cultuur en onderscheidt zich daarmee nadrukkelijk van de grotere partijen in de markt. Met name het complete plaatje, tegenwoordig Smart Industry genoemd, spreekt klanten aan.

Missie

Onder één dak bedienen we onze lokale en internationale klanten met kwalitatief hoogwaardige totale maatwerkoplossingen in machinebesturingen.

Of het nu gaat om advies, ontwerp, engineering, modelering, software-ontwikkeling of complete plug & play-besturingskasten, onze klanten bedienen wij met specialistische kennis en kunde.

Bedrijfszekerheid in productieprocessen is essentieel bij onze klanten, daarom leveren we ook 24/6 ondersteuning via onze eigen serviceafdeling.

Duurzaam

VMB Automation streeft er naar om haar projecten zo duurzaam mogelijk te realiseren, met aandacht voor Planet, People en Profit. Zo scheiden wij onze afvalstromen aan de bron en verbruiken we waar mogelijk (verpakkings)materialen. Ons wagenpark bestaat voor 83% uit groene auto’s en kunnen elektrisch tanken op onze parkeerplaatsen. En in ons duurzame pand regelen we het klimaat met groene energie en alleen in de ruimten waar dat nodig is. Uiteraard is er aandacht voor het welzijn van onze medewerkers, door periodiek te praten over veiligheid, scholing en toekomstperspectief. Extern nemen wij onze verantwoordelijkheid door sponsoring van diverse organisaties, zowel lokaal als landelijk.

Visie

Samen met onze lokale en internationale klanten hun geautomatiseerde bedrijfsprocessen efficiënter maken en optimaliseren. Dit betekent ons kennisniveau hoog houden om nieuwe ontwikkelingen nauw te kunnen volgen en om zelf te kunnen ontwikkelen. Maar ook investeren en groeien in zowel bedrijfsresultaat als bedrijfsomvang.

UL508A

Voor de Noord-Amerikaanse markt is het noodzakelijk schakelpanelen te engineeren en te leveren onder UL 508A. VMB kan voor u de hardware-engineering en paneelbouw verzorgen inclusief het certificaat om aan deze regelgeving te voldoen. Neem contact met ons op voor nadere info.

Ons team

VMB Automation onderscheidt zich in de markt door een praktische aanpak van projecten. Alle deelfacetten voeren wij in eigen huis uit. Dit vertaalt zich in voordeel voor onze klanten. Aan elk project koppelen wij een projectengineer. Ons team van medewerkers beschikt over de juiste kennis en ervaring om opdrachten optimaal uit te kunnen voeren.

Één aanspreekpunt

Hoe omvangrijk, complex en/of internationaal uw project ook is, u heeft bij ons altijd één aanspreekpunt. Eén contactpersoon waarmee u inhoudelijk kunt sparren. Zo combineren we gestructureerd projectmanagement met inspirerende interactie.

UL Gecertificeerd

Voor de Noord-Amerikaanse markt is het noodzakelijk schakelpanelen te engineeren en te leveren onder UL 508A. VMB Automation kan dit gehele traject voor u invullen.

Keurmerken

  • UL

Privacy settings

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluit